Copyright © 2017. All Rights Reserved

Огледало DVR 7инча

 • Кат. номер: 7

Висококачественият
1080P екран с голям екран на IPS създава ярки снимки на пътя напред и може да записва подробно движението на живо.Тази камера за табло съдържа пълен стъклен покривен обектив, който намалява отблясъците и разсейва лесно топлината, правейки HD изображенията по-реални и по-ясни. 

Записване с цикли
Когато фотоапаратът ви е пълен, фотоапаратът автоматично презаписва най-старите отключени файлове на картата с памет, като по този начин позволява да се записва за неопределено време. Това ще запази новия видеоклип, без да прескочите и да гарантирате, че всеки момент ще бъде записан. 

Автоматичен екран
Екранът ще бъде изключен за ограничен период от време, за да избегнете разсейване на светлината след задаване на "скрийнсейвър" в настройка, която може да бъде настроена "изключена", "3min", "5min", "10min" за да изключите екрана,

Защитна от атмосферни влияния задна камера
С IP67 водоустойчива задна камера, тя може да има дъжд и замръзване в ежедневието.Освен това екранът автоматично ще покаже обратната линия, когато започнете обръщане, за да сте сигурни, че имате по-безопасно шофиране. 

Аудио запис
Вграден високоговорител за аудио запис, запишете повече информация във видеоклиповете и можете да го изключите, като докоснете иконата на микрофон или натиснете бутона "нагоре". 

Запис с двоен обектив
Камерата за заснемане ще заснеме кадри от предната камера, като едновременно записва от задната камера.Тази настройка ви позволява да заснемате едновременно и двата края на пътя и видеоклиповете, заснети от предната камера, се съхраняват с името на файла "MOVA ...", докато задната камера се съхранява с "MOVB ..." на картата с памет за лесен достъп.G-сензор
С функцията G-сензор, когато се установи удар или сблъсък, фотоапаратът автоматично ще блокира текущото кадриране за съхранение (за да не се получи случайно изтриване от записа). 

Батерия
Вградената батерия е само за запишете файловете напълно и поддържайте режима на паркиране. Батерията принадлежи към горима и експлозивна добра батерия с малък капацитет, осигуряваща по-безопасна среда за шофиране

Лесна инсталация
Предната камера е ограничена върху оригиналното огледало за обратно виждане с две монтажни ленти, може да се сглоби и лесно да се извади. 

Задна камера 1.
Залепете го на задното предно стъкло, за да запишете по-широк и по-нататъшен изглед на насрещния трафик отзад.Проводниците могат да бъдат отрязани; 
2. Инсталирайте задния фотоапарат на регистрационния номер, свържете червения проводник към клемите за обратна светлина на автомобила (положителни)

 мО

SD карта
- металният чип на SD картата е с лице към скобата при поставяне, има звук "щракване", ако е успешно сглобен 
- Капацитет на Micro SD: 8GB до 32GB 
- Изискване за Micro SD карта: Class 10, форматирайте SD картата преди използване 
Моля, имайте предвид, че SD картата не е включена в пакета


описание

Характеристики: - 1080p FULL HD резолюция - Камера обектив: предна камера и камера за задно виждане - 7 инчов IPS сензорен екран - функция G-сензор - функция за откриване на движение - 24 часова функция за наблюдение на паркинга - ...

Характеристики и детайли

 • DUAL LENS DASH CAM: Предна огледална камера и задната камера IP67, лесна инсталация, безопасно HD запис с пълното покритие за пътя напред, както и срещу насрещното движение отзад.
 • 7 INCH Супер голям сензорен екран предлага бързо разпознаване и интуитивна работа, ясна и проста страница. Екранът може да бъде изключен, докато камерата продължи да записва, ако го зададете в настройките - "Screen Saver" или просто натиснете леко бутона за захранване.
 • Режим на G-SENSOR & PARKING: Този камерен фотоапарат автоматично ще блокира текущия кадър за съхранение, когато G-сензорът установи събитие на g-force като удар или внезапна спирачна маневра, заключеният видео не може да бъде изтрит чрез запис в цикъл. Режимът паркинг е поддържан.Оратор: вграден
  MIC: вграден
  Докосване на цял екран: поддържайте капацитивен екран
  WIFI: поддръжка


  FM старт: поддръжка
  Снимка: поддръжка
  Сензор: 5 милиона пиксела отпред, 3 милиона пиксела на гърба
  ъгъл на камерата: 120 ° широк ъгъл
  Видео формат: AVI
  Формат на картината: JPEG
  g-сензор: поддръжка
  видео предна камера: max 1920x1080 (1080P 30f / s) / HD 1280x720 (720p 30f / s)
  Камера за задно виждане: 640x480 30f / s / HD 1280x720 25f / s
  Размер: 313x102x38mm
  Цвят: прозрачен сив  и черно
 • Пакетът съдържа:
  1 x записващо устройство за пътнически автомобили
  1 x зареждане на автомобил
  1 x реверсираща камера

  2 х аксесоари
  1 x ръководство за потребителя
120,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!