Copyright © 2017. All Rights Reserved

Нагревател за кола маска

30,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание

Премахнете нежеланото окосмяване съвсем сами в домашни условия с професионални резултати. Комплекта нагревател Depilatory Heater с 2бр. пълнители и 50бр. ленти, ви гарантира безупречни резултати, без излишно притеснение и пари. Нагревател за кола маска Depilatory Heater разполага с удобен ергономичен дизайн. Разполага с прозорец за наблюдаване на оставащото количество кола маска в пълнителя. Depilatory Heater е подходящ за употреба на труднодостъпни участъци и такива, които са по-чувствителни.

С Depilatory Heater вие ще си осигурите дълготрайни резултати и ще забравите веднъж за винаги за досадното и неефективно бръснене. Доверете се на най-популярния метод за отстраняване на нежеланото окосмяване, без никакви притеснения. Осигурете си спокойствие и отлични резултати у дома с нагревателя за кола маска Depilatory Heater.

Характеристики:

Захранване: 220 V
Мощност: 40 W
Предназначен за пълнител от 100 ml
Модел: WD – 8303

Комплекта включва:

1бр. Нагревател Depilatory Heater
2бр. Пълнители от 100 ml
50бр. Ленти ( размер 23 x 7 см )

Внимание! Да не се използва върху раздразнена или възпалена кожа!

 

 

Начин на употреба:

Пълнителят с восък се поставя в нагревателя и се включва в контакта. Изчаква се 20-30 минути до готовност за употреба. Колата маска се нанася върху мястото за обезкосмяване. Залепете лентата върху слоя кола маска. Пригладете леко лентата в посока растежа на косъма. Дръжте кожата опъната. Захванете долния край на лентата и дръпнете възможно най-рязко в посока, обратна на растежа на косъма. След епилиране почистете останалата кола маска с помощта на олио за тяло. Накрая нанесете хидратиращ лосион.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!