Copyright © 2017. All Rights Reserved

Нагревател за кола маска Pro-Wax 100

49,00 лв. 36,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

За любителите на обезкосмяването с кола маска времето за разтапяне и приготвяне на маската е повече от това на самото обезкосмяване и ако има средство, което да помогне при разтапянето то е добре дошло. Представяме ви Професионален Нагревател за разтапяне на Кола Маска Pro Wax.
Професионален уред и идеален за бързо разтапяне на маската!

Подходящ за лични и професионални нужди, нагревателят ще ви спести време при разтапянето на маската. Той е със специален сваляем контейнер, където да поставите восъка. Можете да стопите восъка и директно върху нагревателя, но чрез този специален контейнер ще извадите много по-лесно разтопената маска и ще започнете да я използвате.

През пластмасовия прозрачен капак на Pro Wax ще можете да наблюдавате процеса на разтапяне и при готовност да изключите и отстраните от устройството. Позволява регулиране на температурата, а вместимостта му е до 400мл.
Характеристики:

Капацитет: 400 ml
Мощност 100 W
Лесен за отстраняване вътрешен контейнер
Нечуплив, прозрачен капак за да следите процеса на разтапяне
Регулиране на температурата от 30-90 градуса
Елегантен дизайн
Подходящ за всички видове восъци
Бърза и лесна употреба

Комплектът включва:

Нагревател Pro Wax
Нечуплив и прозрачен капак
Контейнер за восък

Ако сте се скарали с козметичката си, тя е в дълъг отпуск, или пък по незнайни причини, просто предпочитате прилагане на кола маска в домашни условия, може би е крайно време да си осигурите подходящ уред, който до голяма степен ще ви улесни в необходимото извършване на това чисто женско “ мъчение “.

Магазинът ни разполага с висококачествен професионален нагревател за кола маска “ Pro Wax “, който имате възможност да поръчате в комплект с всички необходими приспособления за работа. Качеството на продукта е подходящо за първокласна работа във всеки салон за красота, така че използването на подобен продукт у дома ви ще ви осигури гарантиран добър резултат.

Наличният нагревател за кола маска представлява комплект от вътрешен контейнер за разтапяне на восък, заедно с основен нагряващ уред, със степен на мощност 100 W. След поставяне съдържанието на кола маската в специалния съд, той се затваря в нагряващото устройство, което притежава опция за включване на желана от вас температура ( от 30 до 90 градуса ). Контейнерът е изключително полезен, тъй като след необходимото загряване на кола маската, имате възможност да я използвате бързо и лесно директно от съда, а бързината е изключително важна за качествени резултати.

Основното предимство в конструкцията на продукта е прозрачния капак на нагревателя, който позволява да се наблюдава процеса на загряване, за да изключите устройството, веднага при постигане на желания резултат. Предлаганият нагревател за кола маска се справя успешно с всякакви видове восък и ще ви бъде от невероятна полза, при решение за самостоятелна работа у дома ви.

Нагревателят Pro Wax е изключително усъвършенстван продукт, който ще ви спести излишно време и похабени продукти, с бързо и лесно приготвяне на всяка марка кола маска. Улеснете процедурата, за да постигнете забележително гладки резултати, като поръчате този нагревател за кола маска на изключително изгодна цена.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!