Copyright © 2017. All Rights Reserved

MyKi GpS детски смарт часовник

Детският GPS-GSM часовник e устройство от ново поколение, което позволява на родителите да следят локацията и комуникират със своето дете посредством мобилно приложение. С часовника родител и дете са в непрекъсната връзка и винаги знаете къде е Вашето дете. Със свежия си дизайн е подходящ за малки деца и за ученици.
Часовникът използва нано-SIM карта. Устройството не е кодирано.За да ползвате часовника, при закупуване на SIM карта се уверете, че e активиран GPRS . Сканирайте кода от книжката.
За нормална работа на устройството е необходим активиран Интернет. Контролът се осъществява от ANDROID или iOS смартфон чрез приложение /SeTracker/, което се изтегля от Интернет и използва български език. В часовника има вграден инерционен датчик, чрез който може да се провери състоянието на устройството - дали е в движение или в покой.
За проследяване местонахождението на устройството се използва вграден в часовника GPS приемник. GPS приемникът може да бъде изключван дистанционно от смартфона, който контролира часовника. Уникалната чат функция дава възможност за приятна комуникация между родителя и детето, като чат каналът може да се използва и в случай на спешност. Часовникът позволява изходящи и входящи обаждания към и от предварително разрешени номера.Часовникът не може да се изключи от детето, а само от родителя чрез приложението. С него може да следите траекторията на детето, както и да създадете зони за сигурност и безопасност. В момента, в който детето напусне тези зони, приложението ви алармира, като изпраща местонахождението на детето. С 99% точност всяка минута дава информация за местонахождението на Вашето дете. Бутон за бързо обаждане към родителите-В случай на нужда, чрез SOS бутона, детето може да реализира бързо обаждане към родителите и да изпрати координатите на текущата си локация. История на изминатата траектория: записва се пътят извървян за цели три месеца, независимо кога и къде. До 100 часа в режим на готовност. Няма нужда да купувате скъпи телефони,с часовника ще имате пълен поглед върху маршрута на детето и постоянна връзка.

Комплектът включва:
1х Часовник
1х кутия
1х Упътване
1х USB кабел

Основни функции:
Телефон – пълноценен GSM/GPRS апарат с възможност за разговори. Детето лесно набира важните номера и приема обаждане.
GPS тракер – винаги знаете къде е детето Ви, безопасно следите за здравето и средата му.
Walkie-Talkie – може да се ползва като радиостанция и пейджър със запис на гласови и текстови съобщения и изпращането им през Интернет.
Крачкомер – проследява броя на изминатите крачки от детето. Позволява и воденето на статистика и съревнование между децата.
Здраве – когато се носи часовникът измерва изразходваните калории, изминатите крачки и метри, и дали детето спи неспокойно и се върти
Следене на маршрута – сигнализира ако детето се отклони от маршрута си.
Аларма за сваляне от ръката – известява веднага, ако часовникът не е на китката. Повярвайте ни, измислено е от умни хора, детето няма как да измами сензора.
Функция „не безпокой“ – програмира се време, в което часовникът не звъни, за да може детето да си почива
Функция „анти-спам обаждане“ - могат да звънят на телефона само телефонни номера позволени от вас.

Технически характеристики:
Тип на устройството: GPS Tracker Watch
GPS тип: GPS tracker
Име на устройството: MyKi
Големина на екрана: 1"
Материал на дисплея: LED display
GSM обхвати: GSM 850/900/1800/1900MHz /в БГ и цяла Европа се използват обхватите 900/1800MHz/
Процесор: GSM/GPS:MK6261 UBX7020
GPRS: Class 12 TCP IPbuild in GSm MODULE
GPS Чувствителност: -159 dbm
GPS Точност на позициониране: 2-10m (2D RM)|
Gsm Точност на позициониране: 50-200m
Бързина на реакцията: 0.1m/s
Максимална височина на работа: 18000m
Капацитет на батерията: 400mA
Тегло: 35.1g
Вградена памет:32MB
Интерфейс: USB 3.0

65,00 лв. 40,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!