Мини масажор за цяло тяло

7,50 лв. 5,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
Масажорът Mimo е алтернатива на виброколаните. С него може да масажирате гърба, раменете, краката или да си направите цялостен масаж на тялото.
 
Акупресурното въздействие на уреда подобрява кръвообращението и метаболизма, лекува хронични болки и помага за преодоляване на остри болки от претоварване или удар, спомага за преодоляване на последиците от хронично главоболие, мигрена, пролетна умора, стрес, повишава тонуса и жизнеността на организма.
 
Когато нямате до себе си специалист по акупресура, можете да постигнете същият ефект с използването на Mimo, притискайки го до проблемните части от тялото и движейки го с плавни движения бавно по тях.
  
Няма противопоказания при използване на уреда.
 
Масажорът се захранва от 3 батерии от 1.5V тип AAA (не са включени в комплекта).
 
Преди първата употреба, отворете капака на отсека за батерии в горната част на масажора, следвайки стрелката. За отваряне е необходимо да притиснете капака към тялото на масажора и да го завъртите. Поставете батериите, съблюдавайки полярността. Затворете капака, следвайки стрелката.
 
При работа притиснете трите масажни накрайника, имитиращи човешки пръсти към съответната част на тялото, което желаете да масажирате. При натиск, уредът се включва автоматично и започва да вибрира. Активирането става при прилагане на точно такъв натиск, какъвто е необходим за целите на акупресурата. При отделяне на уреда от тялото, той автоматично се самоизключва.
Уредът може да се използва практически при всички части от тялото.
 
Технически характеристики:
  • захранване: 3 батерии 1.5V ААА или с USB кабел, който се включва към лаптоп или PC.
  • тегло: 200гр;
  • материал на корпуса: хипоалергична пластмаса ABS;
  • мощност: 2W; 0.3А
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!