Машинка за премахване на цъфтящи краища

165,00 лв. 140,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Машинка за премахване на цъфтящш краища.Има луксозен калъф ,щипка за разделяне на косата, две преставки за различната дължина на отнемане на цъфтежите 4 мм и 8мм,гребен.

Начин на употреба: Косата се измива и после напълно се изсушава,косата трябва да е без никакви продукти .След това всеки кичур се минава по три пъти ,отнетите косъмчета се събират в контейнера на машинката.Кажете сбогом на цъфтежите без да отнемате дължината на косата.

Машинката е отлична за използване в домашни условия и фризьорски салони

Машинка за премахване на цъфтящи краища. Има луксозен калъф, щипка за разделяне на косата, 2 приставки за различната дължина на отнемане на цъфтежите(4мм и 8мм),гребен Начин на употребва: Косата се измива,след това напълно се ИЗСУШАВА.Косата трябва да е без НИКАКВИ продукти! След това всеки кичур се минава по 3 пъти.Отнетите косъмчета се събират в контейнера на машинката.Машинка за машинка за цъфтежи без отнемане дължината на косата.
100% чисто нова и с високо качество
Кажете сбогом на цъфтежите без да отнемате от дължината на косата! Тази революционна технология косата премахва накъсаните връхчета, посредством множество невидими ножчета, които улавят само цъфтежите, без да скъсяват прическата. Косата става гладка и изключително лъскава!
Машинката е отлична за използване в домашни условия. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!