Copyright © 2017. All Rights Reserved

ЛЕТЯЩ МИНЬОН ИГРАЧКА – ДЕТСКИ ДРОН

Всеки миньон обича щурите забавления.

Искате ли да видите как  малкия Боб ще отлепи крачета от дланта ви и ще полети във въздуха?

За да се насладите на полета му трябва само да го заредите, като го  свържете с USB кабела към компютъра.

След това включете копчето и той веднага ще полети.

За да не падне на земята поставяйте ръката си под краченцата му.

Монтаж и първи стъпки:

Елементарно! Хващате играчката с 2 пръста, перките сочат право към небето. Покрийте за секунда с другата ръка сензора за близост. Двигателят изръмжава и просто я пускате. Противоположно въртящите се перки имат механизъм с тежести, който в комбинация с ниския център на тежестта следи да не лети напосоки. Ако я оставите, с доближаване на земята реагира и отново се издига. Липсата на дистанционно в случая е предимство. Първо, това означава едно нещо по-малко за чупене. И по-важното – вместо да мързелува с пулта, сега детето ще трябва да следва играчката. Да я води с ръка, което е отлично упражнение за концентрацията. Не е забравена и сигурността на играещия – ако нещо застане на пътя на някоя перка, защитата спира захранването и не може да се отклони, загуби или контузи някого. Процедурата след това е проста – изключване и включване от копчето, поставяне във вертикално положение и отново нагоре..................... Относно начина на зареждане има една тънкост – трябва да се ползва само доставяния USB кабел и като източник на ток – порт на лаптоп или настолен компютър. Използването на неоригинално зарядно или такова с капацитет над 500 мАч може да доведе до пожар или унищожение на батерията.

Детския дрон се издига до 1 метър от първоначална позиция. Ако сензора за близост усети нещо под него .. ръка ,предмет той лети нагоре.. Вижте клипа .. 

В заключение:

 Вземете такава играчка - подарявате на децата часове страхотни преживявания. Отличен старт в света на летенето. Ниската цена и многообразието от модели и цветове са гаранция на задоволяване на всеки вкус.

Технически характеристики:

  • Съосна схема на перките
  • Механичен жироскоп
  • Камера : Не
  • Полет  :  5-6 минути
  • Зареждане : около 30 минути
  • Допълнителни функции :  Сензор за препятствия отдолу
  • Захранване : 3.7V 120 мАч
  • Размери:  200 х 192 x 55 мм
  • Маса: 100 грама
  • Съдържание на комплекта : 1 играчка, 1 USB кабел за зареждане
21,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!