Ленти за избелване на зъби Advanced Teeth Whitening Strips

15,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
 

Иновационни ленти Advanced Teeth Whitening -14 лесни за употреба пакетчета, всяко с по 2 ленти – за горния и долния ред зъби.

Всяка кутия е достатъчна за пълен 14-дневен курс. 

Лентичките Advanced Teeth Whitening  са клинично тествани, сертифицирани, безопасни и не увреждат зъбния емайл.

Избелващият гел, с който са покрити лентичките, съдържа същото активно избелващо вещество, което стоматолозите прилагат за избелване на зъби.

  • Експресен видим резултат само след половин час. Използвайте веднъж на ден.
  • Всяка кутия е достатъчна за пълен 14-дневен курс.
  • Без болка! Без шини, лампи и гелове! Лентичките Advanced Teeth Whitening не предизвикват свръхчувствителност на зъбите. 

Както всички знаем, на пазара има изобилие от разнообразни методи за избелване на зъби - лентички, гелове, UV лампи и др. За никого обаче не е тайна, че много от тях причиняват и вреди.

Най-често срещаните проблеми са свързани със свръхчувствителност, слабата фиксация на самите лентички, неравномерно избелване, петна, както и увреждане на емайла, при високо съдържание на пероксид.

Знаейки за тези проблеми, Advanced Teeth Whitening  разработи специална формула и метод, който задържа лентичките ни залепени върху зъбите до края на процедурата. Само 30 минути на ден с тях, в рамките на две седмици, ще ви доближи до усмивката, за която винаги сте мечтали.

Видими резултати още след първото използване! 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!