Лазерен проектор Star Shower Motion, Статичен и подвижен, 3D холографски ефект, Външен и вътрешен монтаж

80,00 лв. 55,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

Интериор
Екстериор

Тип продукт
Лазер

Функции
Пулсиране

Цвят
Многоцветен

 

Технически характеристики


Вид крушка
LED

Тип захранване
Мрежово

Лазерните проекции са изключително подходящ начин да впечатлите близките и приятелите си, да направите всяко събитие по-специално и да покажете оригиналност. Ако смятате, че това е трудно за постигане, имаме предложение, което ще ви зарадва.

Лазерен проектор Star Shower Motion предлага атрактивни светлинни ефекти – комбинация между зелени и червени точици и фигури, милиарди светлинки, които ще огреят фасадата на дома ви или пък вашия хол. Да, този лазер е подходящ за употреба на открито и закрито. Ползва се изключително лесно. Може да го контролирате механично или да включите опцията за работа със сензора за светлина. Така, когато стане тъмно, проекторът се включва, а когато е светло – изключва. Спестявате енергия и нямате ангажимент да се занимавате с него.

Моделът е произведен от устойчив материал, а конструкцията му притежава стабилна основа, която се забива в пръстта на градината. Може да се регулира ъгълът на осветяване и да се фиксира. Захранва се в електрическата мрежа и няма нужда да сменяте батерии постоянно.

Лазерът е особено подходящ за използване през зимата и покрай зимните празници, тъй като осветява в типичните за Коледа цветове – червено и зелено.
Ползи и предимства:

Цветни светлинни ефекти
Устойчив корпус
Стабилна основа
Опция за регулиране на ъгъла
Сензор за включване и изключване
Подходящ за дома и градината
Работна температура: от - 35 до +40 градуса

В комплекта получавате:

1 х Лазер за декорация
1 х Адаптер за 220V
1 х Стойка

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!