Copyright © 2017. All Rights Reserved

eGo-F(L) електронна цигара с дисплей,2 бр.в комплект и 1100 mAh батерия

Комплект два броя електронна цигара (пура) eGo-F(L) 1100 mAh

 
EGO-L(F) е една от най-новите електронни цигари от серията eGo , която използва нова революционна система за директно пълнене на пълнителите "tank system" и голяма 1100mAh батерия, която позволява над 1800 дърпания на ден. Пълнителите вече не съдържат вата и са прозрачни, което прави възможно следенето на количеството останала никотиновата течност в резервоарчето. Зареждането става изключително лесно: маха се капачето на пълнителя след което резервоарчето (1.2ml) се напълва с течност.
 
Цигарата се състои от атомизатор, батерия и пълнител (филтър). Тя предлага до 5 пъти повече дърпания от нормална електронна цигара. Двойна система за изпаряване на цигарите eGo, придава по-ароматен вкус и обем на изпарения дим.
 
EGO-L(F)  използва 3.7 V, 1100 mAh презареждаща батерия с енергоспестяваща функция, която позволява да включвате и изключвате батерията. Това предпазва от разреждане на батерията, когато цигарата не се използва. Батерията се зарежда напълно за около 5 часа, с вграден микрочип, който предпазва от презареждане.
 
Зарядното позволява зареждане през USB (INPUT 100-240V; OUTPUT 3.7V - 4.2V)
 
 
Комплекта съдържа:
 
•2 бр. батерии 1100 mAh 3.7-4.2V
 
•2 бр. атомизатори - Tank system
 
•5 бр. пълнители (Marlboro - High : 16mg) -Tank system със силиконово уплътнение за избягване на протичането
 
•1бр. калъф
 
•1 бр. USB зарядно
40,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!