Copyright © 2017. All Rights Reserved

JBL charge 3

BL Charge 3 е ултимативната, мощна, преносима Bluetooth колонка, която да ви придружи във всяко пътуване. Екипирана с два големи стерео високоговоритела и бас буустове, тя свири, плува, зарежда и издържа на удари.

Независимо дали сте планинар или работите в офис - колонката ще реши няколко генерални проблема - ще поддържа телефона ви винаги зареден, ще имате чудесно озвучение за средно голямо до голямо помещение и ще можете да я ползвате като хендсфри.

Колонката е с размера на средно голям термос, тоест лесно влиза не само в туристическа и нормална раница, но дори и плажна чанта. Гумираната й повърхност е издръжлива на удари, надрасквания и вода. Самата колонка е плаваема, тоест ако я метнете в басейна или в морето не само ще продължи да свири, но и ще се носи на повърхността, за да сте сигурни, че няма да я загубите.

Огромната й 6,000mAh батерия има двойна функция. Може да ви осигури до 20 часа непрестанна музика с едно зареждане (тоест може да поеме 4-5 дневна почивка) или да я ползвате за зарядно за телефона, таблета, рийдъра си или друго устройство, зареждащо се през micro USB. 

Вградения в нея шумозаглушаващ и премахващ ехото микрофон пък я правят чудесна за скайп и конференти разговори, не само от плажа но и от офиса или от дома.

Както и повечето други JBL колонки, Charge моделите също могат да се синхронизират помежду си за истинска аудио феерия.

120,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!